Forum Cinemagazin.ro Forum Cinemagazin.ro
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare  ProfilProfil  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare  
Site-ul

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cinemagazin.ro Forum -> Sugestii, propuneri, nemultumiri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
blackdog

Data înscrierii: 13/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 12:11 am    Titlul subiectului: Site-ul Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare excelenta ideea site-ului si sper ca va tot creste! Filmul este o arta prea importanta astazi ca sa nu se bucure cum se cuvine de avantajele netului. Succes echipei si, de asemenea, succes si noua, ca unul depinde de celalalt! Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tumemn

Data înscrierii: 09/Mar/2010
Locație: Latvia

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 8:12 am    Titlul subiectului: Site ul Răspunde cu citat (quote)

Asta ma deranjeaza si pe mine. Iau ca exemplu cazul revistelor germane de profil, Gamestar sau PC Games. Site-urile lor sunt intotdeauna la zi si ofera in general unul sau doua articole din revista asa ca lure. Cred ca ar fi un lucru benefic si pentru Level, din moment ce functioneaza in cazul unor nume importante in bransa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cinemagazin.ro Forum -> Sugestii, propuneri, nemultumiri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum